Terug

KW automotive

Als het gaat om sportieve ophangingen voor elk operationeel gebruik, is KW automotive tegenwoordig een van de toonaangevende leveranciers wereldwijd. In aanvulling op de productlijnen KW schroefsets , KW suspensions en KW competition, ontwikkelden ze ook de product lijnen KW street comfort, KW Clubsport, KW HLS en KW quad suspensions.

klik hier voor de KW Suspensions prijzen

 

KW variant 1

Sportief in het gebruik en een fantastische look.
Met in de fabriek voorgeconfigureerde demping.

De KW-schroefsetvariant 1 uit de “inox-line” is het instapmodel voor meer rijplezier, met een aantrekkelijke en afzonderlijk aanpasbare verlaging. De afwerking van hoge kwaliteit, het gebruik van roestvrijstalen veerpoten, corrosiebestendige veren en schokdempers en de compatibele onderdelen zorgen niet alleen voor een lange levensduur van de auto, maar ook voor lang rijplezier.

variante_01_marginal_01

Traploze verlaging
KW-schroefsetvariant 1 zorgt voor maximale verlaging binnen het TÜV-geteste bereik. Afhankelijk van het voertuigmodel is dit tussen de 30 en 70 mm of tussen de 50 en 90 mm. Zelfs na een aantal jaar kunt u nog steeds snel en eenvoudig de hoogte aanpassen dankzij de vuilbestendige trapeziumdraad en de composietrand. De verlaging op de vooras vindt plaats via onze composiet-hoogteversteller uit één stuk, op de achteras is dit hetzelfde, tenzij de auto een afzonderlijke veer en schokdemper heeft. De meegeleverde hoogteversteller voor de achterkant zit ofwel bovenop, of onder de achterveer.

Vertrouw op onze ervaring
We zijn al 15 jaar lang marktleider op het gebied van innovatie en ophangingssystemen op maat, zowel voor de weg als het circuit. Overal ter wereld vertrouwen rijders, fabrikanten en tuners op onze KW-schroefsets “made in Germany”. Elke KW-schroefset die wordt ontwikkeld en gefabriceerd in het Zwabische Fichtenberg wordt tijdens de productie onderworpen aan uitgebreide stresstests om te kunnen voldoen aan de hoge standaarden van ons KW-kwaliteitsmanagement. Natuurlijk geven we als Duitse fabrikant een garantie van twee jaar op al onze meer dan 4.600 ophangingssystemen, die verder gaat dan OEM-kwaliteit. De garantie kan oplopen tot vijf jaar wanneer de set is geïnstalleerd bij een van onze gespecialiseerde KW-dealers.

Optimaal voorgeconfigureerd
– Sportieve en comfortabele demptechnologie
– Roestvrijstalen “inox-line”-technologie
– Afzonderlijk in hoogte verstelbaar
– TÜV-getest verstelbereik
– Systemen direct klaar voor installatie
– Onderdelen van hoge kwaliteit voor lange levensduur
– Complete documentatie voor eenvoudig rijden

Verstelling: in de fabriek voorgeconfigureerde demperinstellingen
KW-schroefsetvariant 1 uit de “inox-line” heeft een voertuigspecifieke, vooraf ingestelde demperconfiguratie. De veer en de demper zijn perfect op elkaar afgesteld, zodat u tijdens het rijden profiteert van een optimale balans tussen sportiviteit en comfort.

Zelfs bij een volle lading en maximale asbelasting maken de dempers altijd een sportieve indruk. KW-variant 1 uit de “inox-line” is waarschijnlijk zeer interessant voor tuningfans die zich richten op “show & shine”-evenementen.

Structuur en functie van een KW-schroefset
Een KW-schroefset beschikt over een 100 procent corrosiebestendige roestvrijstalen veerpootbehuizing en kan altijd in hoogte worden versteld. Dankzij de vuilbestendige trapeziumdraad en de rand van de hoogteversteller van duurzaam composiet kan de hoogte ook na jarenlang rijplezier nog steeds worden versteld.

De rand van polyamidecomposiet:
In tegenstelling tot geanodiseerde veerzittingen van aluminium gebruiken we bij KW een duurzame rand van polyamidecomposiet met een roestvrijstalen inlassing. Draardoor word de rand van polyamidecomposiet niet beschadigd, zelfs niet bij vuildeeltjes als remstof of zandkorrels.

De “inox-line” van KW in detail en de zoutsproeitest
– Hoge corrosiebestendigheid
– Onovertroffen kwaliteit
– Perfecte looks, permanent

Meegeleverde KW-toolkit
Elke KW-schroefset wordt geleverd met een handige KW-toolkit, die bestaat uit:
– een TÜV-certificaat
– installatie- en aanpassingsinstructies
– een steeksleutel

kw_variante_v1_07

 

KW variant 2

Voor meer stabiliteit en rijcomfort.
Met aanpasbare uitgaande demping.

Voor rijders die meer willen dan alleen een uitstekende look en verlaging binnen het TÜV-geteste bereik is KW-schroefsetvariant 2 uit de “inox-line” de perfecte oplossing. Niet alleen zorgen de roestvrijstalen veerpoten en de corrosiebestendige onderdelen voor een voortreffelijke duurzaamheid, u kunt ook de uitgaande vering van de dempers instellen op uw eigen wensen (in 16 klikken). Al met al goede redenen om de KW-schroefsetvariant 2 uit de “inox-line” aan te schaffen.

Meer comfort of meer sportiviteit? U beslist!
Zoals bij alle KW-schroefsets ontwikkelen onze technici ook hier voertuigspecifieke demperinstellingen, die worden onderworpen aan uitgebreide testprocedures op de Nordschleife van de Nürburgring en in ons KW-centrum voor rijdynamiek met zeven testpunten. Met een KW-schroefset profiteert u van een dynamischere en directere rijervaring. Vanwege de aanpasbare uitgaande vering in onze KW-schroefsets van variant 2 heeft u meer invloed op het gebruik en het comfort van de auto. Met 16 precieze klikken kunt u de KW-dempers aanpassen (strakker of comfortabeler) zonder dat dit invloed heeft op het onderventiel van de compressiedemper.

Afhankelijk van het voertuigtype moeten de uitgaande ventielen van de KW-dempers, met een dubbele buis aan de bovenkant van de zuigerstang, worden versteld met een geïntegreerd verstelwiel of met de meegeleverde draaiversteller. Door de uitgaande kracht aan te passen via het verstelwiel worden de bewegingen van het voertuig verminderd. Uw auto blijft recht rijden en u heeft meer stabiliteit op hogere snelheden in bochten. Als u bijvoorbeeld de wiel-bandcombinatie (met goedkeuring van de autofabrikant) vervangt door grotere wielen kunt u met KW-schroefsetvariant 2 het rijgedrag van de auto en de nieuwe wielen perfect op elkaar afstemmen.

KW Quality: uw tevredenheid is onze motivatie
In ons hoofdkantoor in Fichtenberg wordt elke KW-schroefsetvariant uit de “inox-line” tijdens de productie onderworpen aan uitgebreide stresstests om te kunnen voldoen aan de hoge standaarden van ons KW-kwaliteitsmanagement. Elke demper en elke ophangingsset wordt afzonderlijk op grondige wijze getest. Natuurlijk geven we als Duitse fabrikant een garantie van twee jaar op al onze meer dan 4.600 ophangingssystemen, die verder gaat dan OEM-kwaliteit. De garantie kan oplopen tot vijf jaar wanneer de set is geïnstalleerd bij een van onze gespecialiseerde KW-dealers.

Veerpoten in KW-schroefsets zijn 100% roestvrij en hebben een onbeperkte levensduur in alle weersomstandigheden. Alle onderdelen zijn ontworpen voor langetermijngebruik. De zoutsproeitest heeft uitgewezen dat de KW-veerpoten vrij van oxidatie zijn. Zelfs jarenlang gebruik heeft geen invloed op de hoogteverstelling.

– Dempertechnologie met verstelbare uitgaande demping via 16 nauwkeurige klikken
– Roestvrijstalen technologie “inox-line”
– Afzonderlijk en traploos in hoogte verstelbaar
– TÜV-getest verstelbereik
– Systemen direct klaar voor installatie
– Onderdelen van hoge kwaliteit voor lange levensduur
– Complete documentatie voor eenvoudige installatie

Verstelling: verstelbare uitgaande demping met 16 klikken.
U kunt de KW-schroefsetvariant 2 uit de “inox-line” verstellen via 16 klikken. De aanpassingen aan de uitgaande demping hebben net zoveel invloed op de rijdynamiek als een vervanging van de complete wielenset of de installatie van een set winterbanden. U kunt de dempeigenschappen van de weerbestendige KW-schroefset 2 uit de “inox-line” instellen, zodat deze strakker of losser worden, afhankelijk van uw wensen. De ophanging is geschikt voor alle competitieve rijders die voor hun rijplezier meer willen dan alleen een traploze verlaging.

KW variant 3

Onbegrensde individualiteit in prestaties en comfort.
Dempers kunnen afzonderlijk worden ingesteld op uitgaande demping en compressie.

Zoals bij elke KW-schroefset hebben onze technici ook hier een sportieve, maar toch harmonieuze basisconfiguratie ontwikkeld. Om de perfecte ophangingsconfiguratie te kunnen garanderen voeren we tests uit op onze testinstallatie met zeven onderdelen; ook testen we de ophanging op landweggetjes, snelwegen en zelfs op de Nordschleife van de Nürburgring. Al jaren is KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” een van de beste aftermarket-producten en een standaard voor schroefsets. Ze worden zeer gewaardeerd door sportwagenrijders, tuners, grote en kleine fabrikanten zoals Alpina, MTM, Manthey, Oettinger en vele anderen in de internationale autobranche, dankzij de dempeigenschappen, de kwaliteitsafwerking en de duurzaamheid.

Geavanceerde technologie uit de autosport
Met KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” krijgt u veel meer dan alleen een sportieve verlaging en uitstekend rijgedrag op alle soorten wegen. De configuratie is gebaseerd op onze jarenlange ervaring als ophangingsfabrikant en leverancier voor de internationale autosport, zoals de touringcarseries ADAC GT Masters, FIA GT1, FIA GT3, International GT Open, WTC, VLN en de legendarische ADAC Zurich-24-uursrace op de Nürburgring.

variante_03_marginal2_01

Net als onze raceschroefsets uit de KW Competition-serie kan de KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” per wiel worden geconfigureerd op het gebied van compressie en uitgaande demping. Deze afzonderlijke verstelmogelijkheden worden zeer gewaardeerd door sportwagenfabrikanten, -tuners en -rijders over de hele wereld.

De perfecte ophangingsconfiguratie voor meer rijplezier
Als u al eens aanpassingen heeft gedaan aan uw auto is onze KW-schroefsetvariant 3 daarop de perfecte aanvulling. Dankzij de gepatenteerde KW-ventieltechniek voor afzonderlijke configuratie van de uitgaande demping en de compressie kunt u uw ophanging precies op maat maken. Met het aanpasbare KW-onderventiel kan het lagesnelheidsbereik van het compressieniveau via twaalf klikken worden aangepast.

U heeft geen verstelgereedschap nodig; aan de onderkant van de roestvrijstalen behuizing is al een gepatenteerde compressieversteller aanwezig. Met de aanpasbare compressiedemper met twaalf nauwkeurige klikken kunt u handmatig de rolbewegingen beïnvloeden zonder dat u de veerconstante hoeft aan te passen; deze is perfect afgestemd op de uitgaande demping.

Met de afzonderlijk aanpasbare uitgaande dempingsconfiguratie van de KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” kunt u direct het rijgedrag en het comfort beïnvloeden via de nauwkeurige klikverstelling. Afhankelijk van het voertuigtype moeten de uitgaande ventielen van de KW-dempers, met een dubbele buis aan de bovenkant van de zuigerstang, worden versteld met een geïntegreerd verstelwiel of met de meegeleverde draaiversteller.

Door de uitgaande kracht aan te passen via het verstelwiel worden de bewegingen van het voertuig verminderd. Zo heeft u meer stabiliteit op hogere snelheden in bochten. Als u bijvoorbeeld de wiel-bandcombinatie (met goedkeuring van de autofabrikant) vervangt door grotere wielen kunt u met de KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” het rijgedrag van de auto hier perfect op afstemmen.

v3

Kwaliteit, individualiteit en duurzaamheid
De KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” en elke afzonderlijke demper worden tijdens de productie onderworpen aan uitgebreide kwaliteitstests om te kunnen voldoen aan de hoge standaarden van ons KW-kwaliteitsmanagement. Alleen op deze manier kunnen we aan onze verwachtingen voldoen en vijf jaar garantie bieden op KW-schroefsetvariant 3 uit de “inox-line” bij installatie bij een van onze gespecialiseerde KW-dealers. De veerpoten in de KW-schroefset worden gemaakt van roestvrij staal, zijn 100% roestvrij en gaan onbeperkt mee.

Daarom heeft zelfs jarenlang gebruik geen invloed op de traploze verlaging via de vuilbestendige KW-trapeziumdraad en de KW-composietrand. Via een individueel ingestelde verlaging binnen het traploze verstelbereik kunt u visueel de nadruk leggen op de sportiviteit van uw auto, iets wat in de prestatiegerichte tuningscene erg populair is.

– Dempertechnologie voor verstelbare uitgaande en compressiedemping
– Roestvrijstalen “inox-line”-technologie
– Afzonderlijk en traploos in hoogte verstelbaar
– TÜV-getest verstelbereik
– Onderdelen van hoge kwaliteit voor een lange levensduur
– Complete documentatie voor eenvoudig gebruik
– Verstelbare uitgaande demping via 16 nauwkeurige klikken
– Verstelbare compressiedemping via 12 nauwkeurige klikken
– Unieke, afzonderlijk verstelbare demperkracht

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box