Terug

ST suspensions

ST suspensions made by KW automotive is een Duits merk dat o.a. schroefsets, veren, spoorverbreders en stabilisator stangen maakt.

klik hier voor de ST SUSPENSIONS prijzen

 

ST X-SCHROEFSETS

Moet het lager? De ST-schroefsets beschikken over een traploze draadconstructie, voor hoogteverstellingen van gemiddeld tot eXtreem! Elke schroefset wordt geproduceerd door KW Automotive en de expertise en knowhow van deze fabrikant zorgt voor maximale kwaliteit en een fantastische rijdynamiek. Zodra de ST X-schroefset is geïnstalleerd kan deze eenvoudig worden aangepast met behulp van een polyamidering op de verzinkte, meervoudig afgedichte veerpoot. De afstelling is voor elke auto verschillend, maar reken gemiddeld op een verlaging van de voor- én achteras van tussen de 35 en 65 mm. Voor auto’s die standaard verlaagd zijn (zoals de E9x 3-serie van BMW) is er met de ST X-schroefset een verlaging mogelijk van 30 tot 60 mm (voor de vooras) en 25 tot 55 mm (voor de achteras).

Verbeterde rijdynamiek en beter weggedrag
De ST X-schroefsets zijn ontworpen in samenwerking met KW Duitsland en zorgen voor een sportief weggedrag dankzij minder rolbewegingen tijdens de compressie en een betere wendbaarheid op hoge snelheden. Elke ST X-schroefset is een kwaliteitsproduct dat beschikt over een drukbestendige behuizing met een lage wrijving en een zuigerstang van chroomplaat voor een maximale levensduur. De monoblock-bescherming en het ST-afdichtingspakket zorgen ervoor dat de dempers met dubbele buis in alle weersomstandigheden vrij blijven van vuil.

Verlaging met ST: de ST X-schroefsets
• Afzonderlijke verlaging binnen het TÜV-geteste bereik
• Draadverstelling op voor- en achteras (waar mogelijk)
• Verzinkte veerpoten met extra beschermlaag voor optimale corrosiebestendigheid
• Compleet systeem met verstelbare veerplaat, raceveersysteem en bumpers met stofbescherming
• Krachtige dempers met een dubbele buis en onderdelen van hoge kwaliteit voor een maximale levensduur

st_gewindefahrwerk_st_x_13290015_1_2.png

 

ST XA-SCHROEFSETS

Voor bestuurders die meer willen dan alleen een hoogteverstelling is er de ST XA-schroefset.  De ST XA is ontwikkeld in samenwerking met KW Automotive. Hiermee is er individuele aanpassing van de demping mogelijk, zodat er aan vrijwel al uw rijwensen kan worden voldaan!

Perfect voor sportief rijden
ST XA-schroefsets beschikken over KW-demptechnologie waarmee de ophanging stijver of soepeler kan worden gemaakt, afhankelijk van de rijomstandigheden. Deze aanpassing aan de dempers wordt gedaan aan het bovenste uiteinde van de verchroomde zuigerstang, waarmee de configuratie vrijwel direct kan worden veranderd. Wanneer de uitgaande kracht wordt verhoogd, zal de auto met nog meer stabiliteit en met nog minder rolbewegingen rijden. Wanneer de uitgaande kracht wordt verlaagd, voelt de auto tijdens het rijden comfortabeler aan. Elk voertuig dat is uitgerust met ST XA-schroefsets zal zich wendbaarder en sportiever gedragen in vergelijking met de standaarduitrusting.

Eenvoudig verstelbare verlaging
Zoals alle andere ST-schroefsets is ook deze aanpasbaar via een traploze draad op de verzinkte veerpoot. Hiermee kan de verlaging zelfs worden gedaan als de set al is geïnstalleerd! Draai hiervoor de veerplaat omhoog of omlaag. LET OP: de verlaging met een ST XA-schroefset verschilt per voertuig enorm vanwege het soort constructie. Zo kunnen bijvoorbeeld oudere voertuigen, zoals de Honda Civic (EJ9) met ST XA-schroefsets tussen de 40 en 75 mm worden verlaagd, terwijl nieuwere modellen als de Audi S3 (8P) tussen de 10 en 40 mm kunnen worden verlaagd, omdat deze vanuit de fabriek al veel lager zijn.

KW Engineering: exclusief voor ST-ophangingen
De ST XA-schroefset is een kwaliteitsproduct op basis van het dempprincipe met dubbele buis, waarbij een lage wrijving wordt gecombineerd met een drukbestendige demperbehuizing. De productie vindt bij KW zelf plaats en de monoblock-bescherming en een afdichtingspakket zorgen voor minder wrijving bij de demper en voor bescherming tegen corrosie en vuil. Elke verzinkte veerpoot wordt meerdere keren afgedicht zodat deze lang meegaat in ALLE weersomstandigheden.

• Externe demperverstelling
• Nieuwste dempertechnologie voor een maximale levensduur
• Minder systeemwrijving voor effectieve demperverstelling
• Afzonderlijke verlaging binnen het TÜV-geteste verstelbereik
• Voor- en achteras met draadverstelling (waar mogelijk)
• Verzinkte veerpoten met extra beschermlaag voor optimale corrosiebestendigheid
• Compleet systeem met verstelbare veerplaat, raceveersysteem en bumpers met stofbescherming

 

st_gewindefahrwerk_st_xa_1828000g_1_3.png

 

ST XTA-SCHROEFSETS

Voor wie de allerbeste prestaties wil, is de ST XTA-schroefset ideaal. Met de KW-dempertechnologie en verstelbare unibal-steunlagers van aluminium kunnen de wielvlucht en de naloop haarfijn worden afgesteld. Zo kunt u het volledige rijgedrag van uw auto beïnvloeden!

Gemaakt voor krachtig rijden
ST XTA-schroefsets beschikken over KW-demptechnologie waarmee de ophanging stijver of soepeler kan worden gemaakt, afhankelijk van de rijomstandigheden. Deze aanpassing aan de dempers wordt gedaan aan het bovenste uiteinde van de verchroomde zuigerstang, waarmee de instelling vrijwel direct kan worden veranderd. Wanneer de uitgaande kracht wordt verhoogd, zal de auto met nog meer stabiliteit en met nog minder rolbewegingen rijden. Wanneer de uitgaande kracht wordt verlaagd, voelt de auto tijdens het rijden comfortabeler aan. Voor betere prestaties is de ST XTA uitgerust met een verstelbare steunlager van aluminium waarmee de wielvlucht en de naloop kunnen worden aangepast op uw rijwensen of voertuigconfiguratie.

Eenvoudig verstelbare verlaging
Zoals alle andere ST-schroefsets is ook deze aanpasbaar via een traploze draad op de verzinkte veerpoot. Hiermee kan de verlaging zelfs worden gedaan als de set al is geïnstalleerd! Draai hiervoor de veerplaat omhoog of omlaag. LET OP: de verlaging met een ST XTA-schroefset verschilt per voertuig enorm vanwege het soort constructie. Zo kunnen bijvoorbeeld oudere voertuigen, zoals de Honda Civic (EJ9) met ST XTA-schroefsets tussen de 40 en 75 mm worden verlaagd, terwijl nieuwere modellen als de Audi S3 (8P) tussen de 10 en 40 mm kunnen worden verlaagd, omdat deze vanuit de fabriek al veel lager zijn.

KW Engineering: exclusief voor ST-ophangingen
De ST XTA-schroefset is een kwaliteitsproduct op basis van het dempprincipe met dubbele buis, waarbij een lage wrijving wordt gecombineerd met een drukbestendige demperbehuizing. De productie vindt bij KW zelf plaats en de monoblock-bescherming en een afdichtingspakket zorgen voor minder wrijving bij de demper en voor bescherming tegen corrosie en vuil. Elke verzinkte veerpoot wordt meerdere keren afgedicht zodat deze lang meegaat in ALLE weersomstandigheden.

• Nieuwste dempertechnologie voor een maximale levensduur
• Minder systeemwrijving voor effectieve demperverstelling
• Afzonderlijke verlaging binnen het TÜV-geteste verstelbereik
• Voor- en achteras met draadverstelling (waar mogelijk)
• Verzinkte veerpoten met extra beschermlaag voor optimale corrosiebestendigheid
• Compleet systeem met verstelbare veerplaat, raceveersysteem en bumpers met stofbescherming
• Verstelvare unibal-steunlagers (waar mogelijk)
• Geschaalde wielvluchtverstelling (optioneel: naloopverstelling)
• Externe demperverstelling

 

st_gewindefahrwerk_st_xta_1828080g_1_2.png

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box